ورزش های رزمی
وبلاگ رزمی جعفر پوربیگ
|
||
شنبه 17 ارديبهشت 1390برچسب:, :: 13:38 :: نويسنده : جعفر
یکی از گیاهان نیروزا و مقوی که شهرت زیادی در جهان دارد "جینسینگ" می باشد که بهتر است آن را "گیاه جوانی" یا "نوش دارو" بنامیم.
در کتاب های سنتی و به عربی ریشه گیاه را "جنسه" و "جنسا" می نامند. به فرانسوی و انگلیسی Ginseng و Asiatic ginsengو chinese ginseng گفته می شود. ترکیبات شیمیایی * بهبود فعالیت حافظه * افزایش شادابی و نشاط * افزایش قدرت تحمل و پایداری * از بین بردن استرس * مقابله با پیری و عوارض آن * تقویت سیستم ایمنی بدن * تنظیم سوخت و ساز (متابولیسم) بدن * جلوگیری از سردرد * بهبود بی خوابی و بد خوابی * كاهش عوارض یائسگی * برطرف ساختن یا بهبود مشكلات جنسی * رفع خستگی، ضعف و بی حالی * افزایش قدرت سیستم قلبی و عروقی * تنظیم فشار خون (كاهش دهنده فشار خون در صورت بالا بودن آن و افزایش دهنده فشار خون در صورت پایین بودن آن) * تنظیم سطح قند خون بدن * مقابله با افسردگی * تقویت کننده قوای عمومی بدن و به ویژه تقویت کننده توانایی جنسی مردان * کاهش میزان و شدت سرما خوردگی در فصل زمستان
خواص فوق به دلیل وجود تركیباتی خاص به نام جینسینوساید( ginsenoside ) در ریشه این گیاه است. هر چه ریشه این گیاه پیرتر شود، تجمع جینسینوسایدها نیز افزایش می یابد. لذا می توان گفت با افزایش تدریجی سن گیاه خواص درمانی و دارویی ریشه آن نیز افزایش می یابد. عوارض جانبیاگرچه جینسینگ عموما بی خطر است، اما عوارض جانبی هم دارد. سردرد، بی قراری، مشکلات خواب، بی نظمی در ضربان قلب، تحریک پذیری، تنگی نفس، اسهال، استفراغ و خون دماغ از عوارض جانبی آن است. * مبتلایان به فشار خون بالا * بیماران قلبی * مبتلایان به اندومتریوز * افراد مبتلا به شیزوفرنی * افراد مبتلا به دیابت (باید مراقب افت قند خون باشند) * افراد مبتلا به بی خوابی * زنان باردار و شیرده (جینسینگ شبیه هورمون استروژن عمل می کند) * کسانی که آسپرین ، وارفارین و داروهای کاهش دهنده فشار خون مصرف می کنند، نباید جینسینگ مصرف کنند. * همچنین باید از مصرف سایر مواد محرک مانند چای ، قهوه و نوشابه های گازدار همراه با جینسینگ خودداری نمود.
نظرات شما عزیزان:
![]() ![]() ![]() پیوندهای روزانه
![]() ![]() پيوندها
![]()
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |